Branschutmaningen flyttar fram studenteventet

Det var stort intresse tidigare i höstas inför innovationstävlingen Branschutmaningen och vi har också fått in många intressanta och viktiga utmaningar som branschen vill ha hjälp med. I dagsläget har dock många fått förhinder vilket gör att det är för få som kan delta. Därför har vi tagit beslutet att skjuta fram studenteventet till ett senare datum eftersom vi är måna om att detta ska bli så bra som möjligt.

Syftet med tävlingen ”Branschutmaningen” är att studenter från universitet och högskolor ska får chansen att klura och ge sina lösningsförslag på kollektivtrafikens olösta problem.

Tävlingen löper över 24 timmar och blir ett utmärkt tillfälle för branschen att visa studenterna vilken spännande och omväxlande bransch vi jobbar i. De erfarna facilatorerna Nicklas Lemon till vardags på Green Assets Wallet och Thomas Kirkegaard från Influence leder aktiviteten under dygnet för att det ska bli så givande och effektivt som möjligt.

Kriterierna för studenternas tävling rör sig om innovationsgrad/uppfinningsrikedom, genomförbarhet (finansiering, kompex), resenärs/samhällsnytta och generaliserbarhet. Inspireras gärna av Nystartsprojektets programförklaring på www.kollektivtrafiken.se

Vi återkommer med ny information när nytt datum är satt. 

avskiljare