Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättreLäs mer om cookies här »

Daimler

Spännande nyheter i Daimlers monter

På Persontrafik den 22-24 oktober i Stockholm släpper Daimler ett flertal spännande nyheter som kan beskådas och upplevas på nära håll i monter C17:41. De nya innovativa bussarna visar med tydlighet upp det stora spektrat som Daimler har och som innefattar alltifrån komfort och kapacitet till flexibilitet och innovativt säkerhetstänk.

Skräddarsydd mångfald

Oavsett om du kör resor ut på kontinenten, linje- eller skoltrafik i Norrland eller expressbusstrafik mellan olika knutpunkter, så är huvudsyftet att transportera resenärer på ett så säkert, smidigt och komfortabelt sätt som möjligt. Bussarna från Mercedes-Benz och Setra uppfyller inte bara dessa krav utan överträffar dem med bravur.

Ledbussen leder vägen

Mercedes-Benz har naturligtvis även ett brett spektrum av bussar för urbana miljöer där den gemensamma nämnaren handlar om att förenkla livet för människor och samtidigt göra så lite inverkan som möjligt på miljön. Ledbussen CapaCity L står redo inför de kommande årens utmaningar som i mångt och mycket handlar om att skapa en mer hållbar och effektiv kollektivtrafik på ett smidigt, säkert och ekonomiskt sätt. Med hjälp av CapaCity L skapar vi mer kapacitet i city för dig.


Den omåttligt populära arvtagaren är här

Nya Mercedez-Benz Tourismo sprider redan stjärnglans omkring sig och kommer precis som sin föregångare att erbjuda dig en enastående mångsidighet samtidigt som det är en buss som är extremt kostnadseffektiv och dessutom är utrustad med några av marknadens mest avancerade säkerhetssystem.  

En dröm i dubbel bemärkelse

Med en majestätisk elegans, modern design och imponerande storlek gör Setras nya dubbeldäckare S 531 DT entré. Ett innovativt säkerhetstänk i kombination med komfort och effektivitet gör det enkelt att ge både föraren och resenärerna en oförglömlig reseupplevelse utöver det vanliga.

Välkommen till monter C17:41