Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

Seminariepass under Persontafik 2018

Boka dina Seminariepass till specialpris

Seminarieprogrammen riktar sig till dig som är verksam inom den nordiska kollektivtrafiken. Programmen kommer att kompletteras och uppdateras kontinuerligt fram till premiärdagen.

PERSONTRAFIK MED NORDISKT LOKALTRAFIKMÖTE

I programmet hittar du allt från gemensamma och dagsaktuella branschfrågor till framtid och utveckling. Årets bästa tillfälle till inspiration, ny kunskap och givande möten.

3-dagarspass inkl. fest » 
3-dagarspass »
1-dagspass »

Är du forskare eller student vid Högskola/Universitet - boka dig genom länkarna nedan.

3-dagarspass »
1-dagspass »

Till seminarieprogrammet »

 

INFORMNORDEN

InformNorden samlar människor i Norden - Sverige, Danmark, Finland, Island och Norge – som är intresserade och engagerade i att göra kollektivtrafiken mer attraktiv och effektiv genom att använda det bästa av modern informationsteknik.

3-dagarspass inkl. fest » 
3-dagarspass »
1-dagspass »

Till seminarieprogrammet »

 

FÄRDTJÄNSTDAGARNA OCH SKOLSKJUTSDAGARNA

Efter succéerna 2014 och 2016 är Färdtjänstdagarna och Skolskjutsdagarna tillbaka på Persontrafik i höst. Det blir två högintressanta dagar med var sitt specialanpassat seminarieprogram från onsdag lunch till torsdag lunch. Med seminariepasset kan du delta på Persontrafiks alla seminarier den 23 – 24 oktober. Om ett par dagar kommer alla färdtjänst- och skolskjutshandläggare få en specialinbjudan med bokningslänk från SKL. Skulle den utebli kontakta Sara Rhudin sara.rhudin@skl.se

Till Skolkjutsdagarnas program  »

Till Färdtjänstdagarnas program »