Clemondo AB

Vi finns i monter C02:12

Vi brukade vara ett kemiföretag. Nu har vi påbörjat resan mot att bli ett hållbarhetsbolag. Hållbarhet kan betyda olika saker för olika företag, men för oss handlar det om att visa omtanke. Genom att visa omtanke om din affär, dina anställda och dina kunder hjälper vi dig att göra din verksamhet hållbar och världen renare. Genom att bli en hållbar partner kring effektiva lösningar för rengöring och hygien.
Hitta oss på kartan

Varumärken

 • Lahega
 • Greenium

Kategorier

 • Miljöteknik

Bilder

 • Greenium Fälgrent

  Greenium Fälgrent Kraftfullt rengöringsmedel för fälgar och hjulsidor baserat på hållbara, vegetabiliska och förnyelsebara råvaror. Kan användas på plast samt lackerade aluminium- och stålfälgar. Avlägsnar oljerik och ingrodd smuts, vägsalt, oxider och bromsdamm. Länk till produkten »

 • Kallavfettning

  Greenium Kallavfettning Ett kallavfettningsmedel baserat på hållbara, vegetabiliska och förnyelsebara råvaror för borttagning av svårlösliga oljeföroreningar såsom asfalt, tjära, vägsalt med mera på fordon och motorer. Produkten innehåller RSPO-certifierade tensider vilket garanterar att de är hållbart framställda. Greenium kallavfettning är minst lika bra eller bättre än andra petroleumbaserade rengöringsprodukter för fordon. Den är lågaromatisk vilket bidrar till bättre luftkvalité samt snabbseparerande och fungerar utmärkt som förtvättmedel i biltvättanläggningar. Länk till produkten »

 • Greenium Schampo

  Greenium Schampo Högeffektivt skummande hand- och borstschampo med vaxeffekt, baserad på hållbara, vegetabiliska och förnyelsebara råvaror. Löser effektivt vägdamm, trafiksmuts och insekter samt efterlämnar en mycket blank och smutsavvisande yta. Har en hög avrinningsförmåga. Parfymerad. Länk till produkten »

 • Greenium Alkalisk

  Greenium Alkalisk Lahega Greenium Alkalisk är ett kraftfullt, medelskummande alkaliskt avfettningsmedel baserad på Hållbara, Vegetabiliska och Förnyelsebara råvaror lämpligt för fordonstvätt. Löser snabbt och effektiv smuts såsom vägdamm, trafikfilm, vägsalt, bromsdamm, fett och insekter. Länk till produkten »

 • Greenium Konsument Asfaltsbort

  Greenium Konsument Asfaltsbort En svenstillverkad kallavfettning som effektivt tar bort asfaltsfläckar, vägsalt och oljerik vägsmuts. Produkten är baserad på hållbara, växtbaserade och förnyelsebara råvaror. Länk till produkten »

 • Greenium Konsument Förtvätt

  Greenium Konsument Förtvätt Svensktillverkad förtvätt som effektivt avlägsnar trafikfilm, ingrodd smuts, insekter, fågelspillning, salt, sot, sav och andra vattenlösliga fetter. Produkten är baserad på hållbara, växtbaserade och förnyelsebara råvaror. Länk till produkten »

 • Greenium Konsument Insektsbort

  Greenium Konsument Insektsbort Ett unikt svensktillverkat kraftfullt medel för att lösa upp och ta bort insektsrester på bilens alla utvändiga ytor. Produkten är baserad på hållbara, växtbaserade och förnyelsebara råvaror. Flaskan består av återvunnet material och man kan därför se nyansskiftningar. Svanenmärkt. Länk till produkten »

 • Greenium Konsument Fälgrent

  Greenium Konsument Fälgrent Ett unikt svensktillverkat, kraftfullt medel för rengöring av smuts och vägsalt på bilfälgar och hjulsidor av stål, aluminium och plast. Produkten är baserad på hållbara, växtbaserade och förnyelsebara råvaror. Flaskan består av återvunnet material och man kan därför se nyansskiftningar. Svanenmärkt. Länk till produkten »

 • Greenium Konsument Vaxschampo

  Greenium Konsument Vaxschampo Svensktillverkat schampo med vaxeffekt. Löser effektivt upp smuts, damm och trafikfilm samt lämnar en glansig och smutsavvisande yta med hög avrinningsförmåga. Produkten är baserad på hållbara, växtbaserade och förnyelsebara råvaror. Skydda miljön - Tvätta på en plats där avloppet är kopplat till ett vattenreningsverk. Svanenmärkt. Länk till produkten »

 • Greenium Konsument Interiörtvätt

  Greenium Konsument Interiörtvätt Ett unikt svensktillverkat, kraftfullt medel för de invändiga ytorna i bil, buss och husvagn med mera. Löser effektivt upp ingrodd smuts och fläckar på t ex textilier, gummi, vinyl och plastytor. Produkten är baserad på hållbara, växtbaserade och förnyelsebara råvaror. Flaskan består av återvunnet material och man kan därför se nyansskiftningar. Svanenmärkt. Länk till produkten »

Kontakt

Clemondo AB

Box 13073 250 13  Helsingborg Sverige