Biofuel Express

Vi finns i monter C01:19

Biofuel Express är Skandinaviens ledande distributör av fossilfria bränslen, såsom B100 biodiesel RME och HVO100 Förnybar Diesel. Våra kunder är företag som erbjuder miljövänliga transporter till uppdragsgivare med höga krav på miljön och CO2-reduktioner.
Hos Biofuel Express får du en partner, som både levererar marknadens bästa produktkvaliteter, och professionell teknisk och lagmässig rådgivning.
Hitta oss på kartan

Kategorier

 • Miljöteknik

Bilder

 • HVO 100

  HVO100 Förnybar Diesel HVO100 Förnybar Diesel är en premium fossilfri dieselprodukt, tillverkad av 100% förnybara råvaror, som inte släpper ut någon ny koldioxid i atmosfären. Den framställs genom vätebehandling av vegetabiliska oljor och/eller animaliska fetter, och resultatet blir ett drivmedel av premiumkvalitet med en kemisk sammansättning identisk med vanlig diesel och kan därför ersätta fossil diesel fullt ut. Länk till produkten »

 • B100 RME

  B100 Biodiesel RME Premium B100 Biodiesel RME Premium är ett enkelt och hållbart alternativ till vanlig fossil diesel och erbjuder många fördelar för dig, som beslutat att gå över till gröna transporter med minimal påverkan på miljön. Länk till produkten »

 • Biogas

  Biogas
  Biogas produceras när boskapsgödsel och organiska restprodukter från industri och hushåll matas in i biogasanläggningar som består av en serie tankar utan syre. Vi tycker att det är mycket viktigt att produkten kommer från avfall för att göra den så hållbar som möjligt, och för att undvika att använda biologiskt material som kan användas på andra sätt, t.ex. inom livsmedelsindustrin. Länk till produkten »

Kontakt

Biofuel Express

Föreningsgatan 217 261 51  Landskrona Sverige