Be-Ge Seating AB

Vi finns i monter C03:30

Be-Ge Seating utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer justerbara förarstolar och passagerarstolar, kontors- och bevakningsstolar och ljudabsorbenter. Produkterna utvecklas och testas enligt de senaste standarderna och kraven i samarbete med fordons- och maskintillverkare, användare, ergonomer och oberoende testlaboratorier. Be-Ge Seatings devis "Seats for Life" genomsyrar allt vi gör. Vi fokuserar uteslutande på säkerhet, kvalitet, ergonomi och komfort. Användare av våra produkter ska känna välbefinnande i vardagen.
Hitta oss på kartan

Varumärken

 • BE-GE
 • JANY

Kategorier

 • Fordonstillbehör
 • Fordonsutrustning & inredning

Bilder

 • BE-GE 30-serien

  BE-GE 30-serien är lämpliga för bussar och lastbilar BE-GE 30-serien omfattar luftfjädrade stolar som erbjuder högsta möjliga komfortnivå. Bland de nya innovationer som erbjuds finns det luftstyrda axelstödet och DPS-funktionen. Med DPS-funktionen kan föraren med ett enkelt knapptryck växla mellan fast läge och luftfjädringsläge beroende på vägförhållandena. Utöver de innovativa funktionerna har stolen en modern och praktisk design med flexibel sittkomfort och bästa möjliga ergonomi.

  Stolarna i BE-GE 30-serien är lämpliga för bussar och lastbilar, och med det breda utbudet av tillval kan de anpassas för många olika användningsområden. Den användarvänliga kontrollpanelen kan placeras antingen på sidan eller framsidan av stolarna. Länk till produkten »

 • Förarstolar

  Förarstolar Be-Ge utvecklar, tillverkar och marknadsför justerbara förarstolar för kommersiella fordon, maskiner, gaffeltruckar och olika typer av industrilösningar. Adjustable driver seats for commercial vehicles, machineries, forklifters and industrial equipment. Länk till produkten »

 • Passagerarstolar

  Passagerarstolar Be-Ge är en leverantör av M1-godkända förar- och passagerarstolar för lätta och tunga fordon som uppfyller striktast tänkbara säkerhets- och kvalitetsstandarder till marknaden för lätta nyttofordon. Länk till produkten »

 • BE-GE serier för spårbunden trafik

  BE-GE serier för spårbunden trafik BE-GE serier omfattarstolar som är utformade för användning i spårbunden trafik. Alla stolar uppfyller kraven i EN 45545 och är som standard försedda med ett Vogue-tyg i svart/silver. Länk till produkten »

 • Passagerarstolar

  Passagerarstolar Passagerarstolar till lätta transportfordon. Länk till produkten »

Filmer

Kontakt

Be-Ge Seating AB

Box 912 572 29  Oskarshamn Sverige