Blue & Green AB

Vi finns i monter C04:11

Hos Blue & Green är vi experter på rengöringsprodukter till den professionella marknaden.

Vi har marknadens bästa sortiment och många års erfarenhet av både utveckling, produktion och försäljning av effektivare rengöringsprodukter.

Vi har produkter till både utvändig och invändig rengöring och underhåll. Vi arbetar nära tillsammans med transportsektorn och utvecklar löpande, i samarbete med våra kunder, nya produkter som underlättar arbetet för våra kunder.

På PersonTrafik visar vi en del av vårt produktsortiment med särskild inriktning på vårt unika graffitiborttagningskoncept och våra coatingprodukter. Vi visar hur man använder våra coatingprodukter för att underlätta den dagliga rengöringen, men också hur lätt det är att ta bort bl.a. graffiti. Kom och besök oss på vår monter. Du hittar oss i monter C04:11. Vi ser fram emot att träffa dig.
Hitta oss på kartan

Kategorier

 • Övrigt
 • Bussar & andra fordon
 • Reservdelar, service & underhåll
 • Övriga tjänster

Bilder

 • One Coat Floor and Wall protection

  One Coat Floor and Wall protection. Onecoat ® Floor & Wall Protection är en högteknologisk beläggning för linoleum, plast och gummigolv. Produkten har utmärkta kemiska resistensegenskaper med hög rep- och slitstyrka men också samtidigt permanent elasticitet.
  Upprepad ombehandling är när som helst möjlig utan strippning. Genom en ny teknologi kan tusch- och bläckfärg samt klotter lätt och enkelt avlägsnas upp-repade gånger utan att påverka ytan.

 • Exterior Coating

  Exterior Coating. Transit Guard Exterior Coating är en beläggning för lackerade ytor.

 • Ecogum Chewing Gum remover

  Chewing Gum remover. EcoGum er det professionella och revolutionerande systemet för tuggummiborttagning

  En bekväm ryggsäck som bärs av operatören, som ger full rörelsefrihet och är enkel att använda.

  SP BREAK UP Chewing Gum Remover är en snabbverkande och effektiv produkt som tar bort tuggummi från de flesta hårda och mjuka ytor. Enkel och färdig att använda.

 • Alkalisk Wash Blue

  Alkalisk Wash Blue. Alkalisk Wash Blue är ett avfettnings- och rengöringsmedel som effektivt löser sot, olja, fett, vägdamm, alger etc. Produkten är koncentrerad och ekonomisk att använda och kan användas på alla ytor som tål vatten. Alkalisk Wash Blue kan blandas med både mjukt och hårt vatten och angriper inte aluminium.

  För rengöring av lokaler, bilar, bussar, lastbilar, truckar, tågvagnar, båtar, maskiner, metaller, plastgolv, bassänger, idrottsanläggningar etc. Alkalisk Wash Blue är också utmärkt till shipping, on- och offshore, lantbruk samt vid brandsanering.

 • Klottersanering

  Klottersanering. SP BREAK UP Graffiti Remover är en effektiv produkt som tar bort alla typer av klotter och skuggor på de flesta hårda ytor. Enkel och färdig att använda.

Filmer

Kontakt

Blue & Green AB

Stenorsvägen 52 261 44  Landskrona Sverige
0418-39 90 00 www.blueandgreen.se