Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre Läs mer om cookies här »

citat från utställare Anna Sigvardsson Högborg

"Mycket bra mässa! Helt enligt våra förväntningar"

Johan Green, Sales Manager, Solaris
Mycket bra mässa! Helt enligt våra förväntningar. Det största dragplåstret är våra elbussar och det generationsskifte till eldrift vi ser. Framåt kommer operatörer, huvudmän och politiker att vara tvungna att samverka för att driftsätta den nya teknik som är betydligt mer komplex än tidigare. Då är det bra att de frågar oss som har produkterna – vi har ju en hel del svar. Vi är garanterat med igen 2018 i Stockholm.

Benedikt G. Gudmundsson, Owner/CEO, GT Group
We are very happy and have just sold four buses to Iceland for Yutong, the first pure electricity bus to run passengers in Reykjavik. The Swedish market is much more interested in pure fuel buses than expected. We are very pleased with our stand position at Persontrafik which have helped our business.

Jörgen Sjöstedt, Marknadschef Sverige och Norden, Volvo Bussar
Persontrafik är lite som Almedalen – fast bredare. Det är många beslutsfattare som kommer hit med ett öppet sinne och tid i kalendern. Festen var fantastisk. Folk stannade och de stannade länge. Det är ett mycket bra sätt för oss att samlas och umgås med våra kunder.

Gunilla Wicktor, Mässgeneral, Västtrafik (godkännas)
Det här överträffade alla våra mål med råge. Vi var noga med att boka tidigt för att få den monterplats vi ville ha. Vårt koncept att välkomna alla besökare till familjen Västtrafik har minst sagt lyckats – vi har nog haft varenda besökare på plats. Vi har serverat mer än 3000 bullar och framför allt har vi visat upp Göteborgs framtida linbana.

Lars-Ingvar Johansson, Sales Manager, Finn Frogne
Vi är väldigt nöjda och har i år haft fler besökare än någonsin! Vi gör infrastrukturlösningar och tekniska lösningar för taxi och träffar både nya och gamla kunder här. Man ska inte underskatta det personliga mötet – att värna om sina kunder på ett personligt plan är viktigt!

Anna Johansson, säljchef, Evo Bus Sverige AB (Mercedes och Setra)
Vi har haft mycket besök av både nya och gamla kunder – och sålt en buss direkt här på mässgolvet! Det kommer ta ett tag för oss att bearbeta alla kontakter och skicka ut offerter efter mässan. Persontrafik är en jättebra mötesplats för hela branschen – en happening som inte får missas. Göteborg är dessutom väldigt bra lämpad som mässtad med allt inom gångavstånd och bra kommunikationer som gör att allt hänger ihop på ett smidigt sätt.

Krister Thulin, Scania-Bilar Sverige AB
Vi har haft jättemånga kundbesök och bra diskussioner! Responsen har verkligen varit över all förväntan och vi har knutit många nya kontakter. Här träffar vi våra kunder på ett unikt sätt och får chansen att boka möten med kort varsel, lösa frågor i upphandlingar och träffa kunder från hela landet på ett och samma ställe. Det är en utmärkt blandning av besökare – operatörer, huvudmän, kommunala och privata företag. Vi tror att många av våra möten kan leda till stora affärer här framöver och kommer absolut att ställa ut på Persontrafik nästa gång igen!